30 september 2017 tot en met 1 januari 2018

Bert Verburgh- Bomenrij

Al eeuwen lang is “ Het Landschap” een geliefd onderwerp voor kunstenaars. Evenals andere kunstuitingen hebben schilderingen met het thema landschap altijd paleizen en villa’s gesierd. Het landschap blijft een bron van inspiratie. Afhankelijk van tijd en weersomstandigheden is het steeds wisselend. Dat inspireert ook nu nog kunstenaars om een bepaalde sfeer op te roepen.

Tijdens de expositie “ Betoverend Landschap” zien we alledaagse landschappen met een magische sfeer. Het is net of je in een andere wereld terecht komt, of je even betoverd bent.

U bent van harte welkom bij deze bijzondere expositie en….waar de reis ook naar toe gaat, blijf dicht bij de natuur want niets is zo betoverend !

 

Natuurlijk kunt u ook tijdens deze expositie meedoen met verschillende workshops. Klik hier voor meer informatie over de workshops.

Joukje Pees- klei en kwel schaaltjes     Reny Kramer- Texel

Op zaterdag 30 september om 17:00 uur zal  Cees Stolk, schrijver/journalist en bestuurslid van de Stichting Landschap Oldambt,  het openingswoord spreken. Vanaf 14:00 kunt u de nieuwe expositie alvast bezichtigen.

De volgende kunstenaars zullen exposeren tijdens deze expositie:

Hans Jouta – brons    
RAR Kramer – acryl – olieverf – bijenwas  
Anja Lofvers – gemengde techniek  
Joukje Pees – gemengde techniek en klei- en kwelschalen
Marjolein Terwindt – houtsnedes
Bert Verburgh – acryl