Op deze pagina vindt u een overzicht van de laatste nieuwsitems.

Kwelderwandeltocht 10 september

Als de zomer er bijna weer op zit en de herfst nog net niet echt begonnen, kleuren de kwelders helemaal paars en lila met zeeasters en rood en geel door de zeekraal. Op zondag 10 september 2017 gaan we met de kop in de wind onder leiding van Willem Friedrich een wandeltocht maken.

Lees meer

Boer Zegt!

Reis mee langs de keukentafels en ontdek de verschillende kanten van het boerenbestaan in afwisseling met muziek, theater en kunst uit het Oldambt. U reist per wagen, fiets, en bus langs drie keukentafels van boerderijen in het Oldambt en terwijl de boer zijn maaltijd met u deelt vertelt hij zijn verhaal.

Reis mee langs de keukentafels en ontdek de verschillende kanten van het boerenbestaan in afwisseling met muziek, theater en kunst uit het Oldambt.

  • Aanvang 17.45 uur, vanaf 17.15 uur inloop.
  • Startlocatie: De Groninger Kroon
  • Data: 30 maart, 31 maart, 1 april, 2 april, 6 april, 7 april, 8 april, 9 april.
  • Kaarten zijn online te bestellen via www.buog.nl 


Sproakwotter

Op eerste Paasdag, 16 april, presenteert Sproakwotter hun nieuwste cd in De Groninger Kroon.

Sproakwotter is wereldberoemd in Groningen, mede door de bekende clip “Blief toch bie mie”. Harry van Boven en Martin Blok zingen op 16 april vanaf 17.00 uur hun nieuwste nummers.


Expositie: Van Diverse Pluimage

Marieke-Bekke---Familialalala

Vogels spreken altijd tot de verbeelding. Kunstenaars proberen op hun eigen wijze het wezen van een vogel te vangen. Iedere vogel zingt zoals hij gebekt is en dat geldt zeker ook voor de deelnemende kunstenaars! Tijdens deze expositie organiseren we weer verschillende leuke workshops en andere activiteiten.

De expositie Van Diverse Pluimage loopt van zaterdag 25 maart tot en met 25  juni 2017.

Meer informatie

Klik hier voor ouder nieuws