Nieuws – 2

Expositie: Mien Grunneger Laand

Uitnodiging Mien Grunneger Laand

Ede Staal bezong het Groninger land en de Groningers zoals niemand anders dat kan. Tijdens de expositie “ Mien Grunneger Laand” kunt u werk zien van kunstenaars die net als Ede inspiratie vonden in het Groninger Land. Deze expositie loopt van zaterdag 1 oktober tot en met 1 januari 2017.

Meer informatie

 “Törf Vatteg Joar Tour‏” in De Groninger Kroon

Op zaterdag 2 april zal de Groningse band Törf een optreden geven in De Groninger Kroon. Tijdens het optreden kunt u genieten van Törf’s nieuwe cd: “Dichten”.

Törf

Klik hier voor meer informatie en om kaarten te reserveren! 

Giezelbaargbloazers rondom De Groninger Kroon

giezelbaargbloazers-uitgeknipt_2

De laatste dag voor de winterstop, zondag 3 januari, waren de Giezelbaargbloazers tussen 14.00 en 16.00 uur te vinden rondom de galerie. Het geluid van de midwinterhoorn draagt ver en wie het eenmaal gehoord heeft, vergeet het nooit weer.


Expositie: S.M.P.

Tineke Hoepman

We zijn misschien geneigd zwart-wit te associëren met rechtlijnigheid en starheid en grijs met kleurloosheid, maar de deelnemende kunstenaars bewijzen het tegendeel. De expositie Spierwit, Muisgrijs en Pikzwart is te bewonderen in De Groninger Kroon van 24 oktober tot en met 3 januari 2016.

Lees meer


 

Kwelderwandeling “Met de kop in de wind”

Op zondag 13 september gaan we met de kop in de wind onder leiding van Willem Friedrich een wandeltocht maken.

IMG_1721

Klik hier voor meer informatie en opgaves


Expositie: Happy Art!

uitn_HAPPY-ART_front

Deze bruisende en sprankelende expositie heeft laten zien dat de kunstenaars allemaal plezier hadden in het maken van deze vrolijke kunstwerken. Happy Art was te bewonderen in De Groninger Kroon van 8 augustus tot en met 18 oktober 2015.

Lees meer


Opnames NDR 2 “Dollard Route”

Voor een uitzending over de ‘Dollard Fietsroute’ op de Duitse televisie werden er in en rond de galerie opnames gemaakt voor het programma “Nordtour” van NDR2.

Lees meer


Expositie: “50 tinten blauw”

De expositie “50 Tinten Blauw” liep van 23 mei t/m 2 augustus 2015.

 

Lees meer

© 2018 Galerie De Groninger Kroon

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑